Menü

Keressen minket!

+36 30 330 6556

HU
HU EN DE

Rólunk

A Sunshine Residence otthonainak megálmodásakor olyan komplex megoldásban gondolkodtunk, amely egyszerre nyújt igazi álomotthonokat, de tökéletes befektetési lehetőségként is szolgál. 
A beruházás keretében Hévíz központjában a Széchenyi utca és a József Attila utca által határolt 2200 m² területű saroktelken 63 lakás, 4 üzlet és egy étterem került kialakításra. 
Az épületben a 35 m²-es stúdió lakástól a 102 m²-es panorámás, tetőterasszal rendelkező otthonokig többféle lakástípus is megtalálható.
A háztól gyalog mindössze 5 percre található a Hévízi-tó, a sétálóutca pedig csupán 2 percre. A belváros közelsége ellenére az épület csendes és nyugodt környéken helyezkedik el. 

A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek, a modern gépészeti megoldások pedig az energia hatékony üzemeltetéshez járulnak hozzá. A mennyezethűtés-fűtés rendszer korszerű és költséghatékony hőszivattyús megoldással lett kialakítva, így garantálja az alacsony fenntartási költségeket egész évben.
A lakások alapkialakításának részét képezi a burkolatok, szaniterek, csaptelepek kivitelezése. Minden fürdőszoba épített zuhanyzóval, résösszefolyóval, törölközőszárítós radiátorral készül. 
Az épület részletes műszaki tartalmáról a ‘Műszaki tartalom’ menüpontban olvashatnak. 

Az épület saját, 40 férőhelyes mélygarázzsal rendelkezik.
Átadás: 2021. május

Cégünk korábbi projektjéről, a Széchenyi utca 1-es szám alatt kialakított 8 lakásból és 3 üzletből álló épületről az alábbi galériában láthatnak fotókat.